top of page
Søg
  • Forfatters billedeBo Højlund Christensen

Fordele ved at bruge et pædagogisk vikarbureau

Opdateret: 25. nov. 2023

Generelt har anvendelse af vikarer flere fordele. Hvis vikarerne derudover har specialuddannelser, der er tilpasset kundens specifikke behov, bliver det endnu mere attraktivt at have en god kontakt til et vikarbureau.


Hos Ad-Hoc Service bestræber vi os på at samarbejde med de bedste vikarer til det pædagogiske område i sundhedssektoren. Her har vi vikarer inden for næsten alle faggrupper som socialpædagoger, sygeplejersker, socialrådgivere, handicaphjælpere og alt derimellem.


Et pædagogisk vikarbureau er din garanti for høj kvalitet


Vi ved, hvor vigtigt det er for beboere på især specialinstitutioner at have faste rutiner og rammer. Her tænker vi på forskellige segmenter i plejesektoren, f.eks. demensplejehjem, psykiatrien, botilbud og bostøtte i eget hjem.


Derfor er det vigtigt for os, at vi kan matche jeres behov for den rette pleje og støtte i de aktuelle tilfælde. Vores vikarer giver institutioner mulighed for stor fleksibilitet ved at kunne tilpasse personalets arbejdskraft efter behov. Det er især nyttigt ved pludseligt personalefravær, højsæsoner eller travle perioder.


Vikarer kan bringe forskellige færdigheder og specialiseret viden til institutionen, som måske ikke findes på stedet i forvejen. Det kan være afgørende, især når du har brug for specifikke kompetencer eller erfaring inden for pleje og støtte.Værdifuld rådgivning ved valg af vikar


Hvis du ikke selv er helt sikker på, hvilken form for hjælp eller pleje, du har brug for hjælp til, bruger vi god tid sammen med dig for at afdække behovet. Ingen af os er interesseret i at fejlrekruttere en vikar, som kan blive dyrt både menneskeligt og økonomisk.


Vores vikarer er fleksible såvel som effektive. Vi sørger for at screene dem inden ansættelsen, så vi er sikre på, at de alle har de nødvendige personlige og sociale kompetencer til at udføre deres arbejde med empati, respekt og omsorg.


Det er her vigtigt også at bemærke, at valget af vikarer og vikarbureauer bør foretages omhyggeligt for at sikre, at de opfylder institutionens specifikke behov og standarder for kvalitet i plejen. Vikarer kan være en værdifuld ressource, når de bruges korrekt, og de kan hjælpe med at opretholde høj standard for pleje og støtte i døgninstitutioner, botilbud, plejecentre og i egne hjem.


Kontinuitet og genkendelighed


Lige netop i plejesektoren, som vi er specialiserede i, er det vigtigt at sikre kontinuitet og genkendelighed. Derfor har vi også typisk et fast team af vikarer tilknyttet den samme institution, der gør brug af vores vikarer. Både unge og ældre borgere er mere trygge ved at se det samme ansigt hver gang, de får besøg af en vikar.


Vores vikarer kan træde ind og levere kontinuitet i selve plejen, hvilket sikrer, at beboere eller borgere modtager den nødvendige pleje og opmærksomhed, selv når det faste personale er fraværende.


Samtidig hjælper vi med at mindske det arbejdspres, der kan opstå, når fast personale er underbemandet. Et reduceret arbejdspres fører til bedre trivsel og mindre stress blandt det faste personale.


Kontakt os endelig og hør, hvad vi kan gøre for netop jeres institution eller plejeafdeling, så er vi allerede godt på vej til et gensidigt frugtbart samarbejde.

27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page