top of page
Søg
  • Forfatters billedeBo Højlund Christensen

Opgaveforløbet fra kontakt til afslutning

Opdateret: 9. feb.

Ad-Hoc Service leverer engagerede og kvalificerede pædagogiske medarbejdere med flere års erfaring inden for det specialpædagogiske område. Sammen med jer, finder vi det helt rigtige match mellem borger og medarbejder, da vi mener, at relationen og fagligheden er afgørende for kvaliteten af den samlede indsats


1. Kontakt og overblik

I oplever et akut behov for personale og kontakter os. Vi kommer ud til jer og i fællesskab gennemgår vi behov, muligheder, planlægning og det praktiske.


2. Matchning

Alt efter den ønskede indsats sammensættes et fagligt team, og I får ved ønske tilsendt en vagtplan. Endvidere kan der tilbydes formøder med vores medarbejder inden opstart.


3. Indsats

Vores medarbejdere kommer ud til jer. Vi anbefaler altid, at der ved opstart på en opgave er følvagt, da fagligheden herved højnes fra start.


4. Justering

Vi har løbende evaluering og sparring med jer og vores medarbejdere. På den måde justeres indsatsen efter behovet og ny viden og læring implementeres.


5. Afslutning

Vi tilbyder altid en slutevaluering af forløbet, hvor vi taler om samarbejdet, håndtering af indsats samt evt. udviklingspunkter.


25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Kommentare


bottom of page