top of page

Så du undgår dyre fejlansættelser

Rekruttering

Har du brug for et kvalitetsbevidst rekrutteringsbureau, der skaber værdi for din virksomhed? Så hjælper Ad-Hoc Service dig med en effektiv rekruttering af dine fremtidige medarbejdere, så du undgår dyre fejlansættelser, der kan gå ud over både drift, omsætning og vækst.

 

FORDELE VED HJÆLP TIL REKRUTTERING

Få fingrene i de bedste kandidater på markedet

Vi holder os ikke kun til de kandidater, der søger jobbet. Vi undersøger markedet og prikker kompetente kandidater i branchen på skuldrene. På den måde øger vi chancen for at skaffe den bedst egnede kandidat på markedet. 

 

Spar tid på både kort og langt sigt.

Det kan tage lang tid at finde det helt rette match. Det tager tid at gennemgå ansøgninger og cv, kalde til samtale, holde samtaler og til sidst beslutte sig for, hvem der skal ansættes. 

Ved at få hjælp til din rekruttering af en medarbejder, sikrer du en optimal rekrutteringsproces og du garderer dig mod en dyr og tidskrævende fejlansættelse. 

Lad objektive specialister rådgive dig

Når rekrutteringsspecialister er inde over rekrutteringen, vil du få deres professionelle vurdering af, hvilke kandidater der er bedst egnede til stillingen. Dit endelige valg vil derfor både være baseret på din egen intuition og fagrelevante test, personlighedstest og eksperters rådgivning.

 

 

Vil du tale med en rekrutteringskonsulent - eller har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, så sidder vi klar ved telefonen på 7735 5000

Vi tilbyder følgende løsninger 

Log på med din kundeadgang

Spørgsmål til Rekruttering?

Tak for din indsendelse!

Ad-Hoc Service ApS er leveringsdygtige og tilbyder alternativer hvis det ser svært ud. 

Kundekonsulenterne er meget synlige og proaktive.

Lene - Hjemmehjælpen Taps

Hjemmehjælpsleder

Vi sætter stor pris på vores gode og konstruktive samarbejde med Ad-Hoc Service ApS. Bookingen er altid behjælpelig med svar og rådgivning.

Torben - Handicapcenter Fyn

Afdelingsleder

Et udpluk af tilfredse kunder:

Billede 4.jpeg
Billede 6_edited.jpg
Middelfart kommune logo_edited.png
Aabenraa kommune logo.jpeg
LOGO-Odense-kommune1_edited.jpg
Billede 8.jpeg
Billede 3_edited.jpg
Billede 5.jpeg
Billede 7.jpeg
preview_COLOURBOX14301351.jpeg
bottom of page