top of page

1

Tryghedsforløb for demensramte

Formålet med forløbet er, at personalet på sigt selvstændigt vil kunne varetage arbejdet omkring borgeren i et trygt og sikkert miljø.

 

Målet er ligeledes at borgeren opnår en værdig og tryg hverdag, hvor borgeren kan indgå i relationer med andre af kortere eller længere varighed.

Vores medarbejdere er oplært i at yde personcentreret omsorg.

2

Akut vikar, når I har brug for det

Vi rykker hurtigt ud med vores pædagogiske medarbejdere, sikkerhedsmedarbejdere, tryghedsmedarbejdere og pædagogiske vagter.

Vores dygtige medarbejdere er klar til at skabe tryghed hos jer, når behovet opstår - uanset om det er et akut opstået behov eller om I har brug for hjælp i et længerevarende forløb.

3

Specialister i

Særforanstaltninger

Vi hjælper jer og borgeren med at få trygheden tilbage.

Har I en borger på social og sundhedsområdet, som I har svært ved at hjælpe, grundet at borgeren fx har en udfordrende adfærd, så kan vi hjælpe såvel borgeren som de ansatte.

 

I den Socialpædagogiske indsats vil der overordnet være tilknyttet en teamkoordinator. 

Vi hjælper også med vikarer til:

lærer

Lærervikarer til folkeskoler 

 

Opgaven:

Lærervikarer spiller en stor rolle i undervisningen af elever. De er med til at sikre, at eleverne fortsat modtager relevant undervisning, hvis deres faste lærer er fraværende. 

Er du skoleleder med behov for dygtige og professionelle lærervikarer, så tøv ikke med at kontakte os. 

Kvalifikationer:

Vi lægger stor vægt på vores vikarers faglige færdigheder, men også på det pædagogiske aspekt. Vi sikrer os, at vores vikarer har pædagogiske færdigheder og er i stand til at tilrettelægge undervisningen, så den inkluderer alle elever.

Hvor:

På folkeskoler, institutioner og relevante uddannelsessteder.

Udfyldning af formular

Socialrådgivere til kommuner & privat

 

Opgaven:

Vi har vikarer med forskellig praksiserfaring. Dette gør, at vi kan tilbyde netop den rådgiver, der bedst passer til en given opgave. For os er det vigtigt, at vikaren naturligt falder ind i personalegruppen og udfører arbejdet ud fra de principper og værdier, der findes på jeres arbejdspladsen.

Kvalifikationer:

Vores vikarer har erfaring fra beskæftigelsesområdet, men vi har også mange vikarer med årelang erfaring fra børne- og familieområdet samt det specialiserede voksenområde, herunder sygedagpenge, ressourceforløb m.m.

Hvor:

Kommuner, regioner og private aktører.

0B215359-024C-432E-9828-DF0E5B2432A1.jpeg

Vikarer til
Handicapområdet

 

Opgaven:

Kerneopgaven er at være medvirkende til at handicap- pede borgere får den rigtige støtte og hjælp, når det faste personale af en eller anden grund er fraværende.​

Det gør vi fx ved at indgå i normeringen på lige fod med de fastansatte og bistå dem i at yde den planlagte støtte og hjælp. 

Kvalifikationer:

Vores vikarer er pædagoger, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, handicap hjælpere og personale med specifik plejeerfaring inden for handicapområdet og med min. 2 års erfaring. Vores personale kan respiratorisk overvågning, førstehjælp og har kørekort og erfaring i at arbejde i teams.

Hvor:

På bosteder, privat adresse, på plejehjem ol.

54F21B59-B512-45A2-B25A-961A23735EFB_1_102_o.jpeg

Vikarer til Botilbud & Institutioner

 

Opgaven:

Vi er et dedikeret pædagogisk vikarbureau, der har tilknyttet en stor stab af dygtige og erfarne medarbejdere indenfor det pædagogiske felt. Vi kan derfor tilbyde jer vikarer, der har stor erfaring med at arbejde med voksne og unge på fx botilbud og institutioner.

Kvalifikationer:

Vores vikarer er pædagoger, pædagogiske assistenter og ufaglærte med stor pædagogisk erfaring i arbejdet med voksne, børn og unge.

Hvor:

Botilbud, institutioner og borgers eget hjem.

08BE1616-1F88-4358-A84D-D22D77BFFA21.jpeg

Vikarer til det
Psykiatriske område

 

Opgaven:

Kerneopgaven er her at levere psykiatriske vikarer, der kan indgå i samspillet med borgere med psykiatriske diagnoser, og som har stor erfaring med at arbejde med psykiatriske patienter og borgere.

Kvalifikationer:

Vi har omfattende erfaring i arbejdet med levering af bl.a. tryghedsskabende personale, der kender til afdelinger og arbejdsgange i psykiatrien.

 

Vores vikarer har en baggrund som fx sociale- og sundheds- assistenter, pædagoger, og sygeplejersker. Alle vikarer har 

flere års erfaring med arbejdet med psykiatriske patienter.

Hvor:

På bosteder, psykiatriske bosteder, psykiatriske afdelinger, projekter, psykiatrisk hjemmepleje ol.

51E6488E-9CA9-40A0-9DE7-71E1E552A2EF_1_102_o.jpeg

Vikarer til Projekter & Særindsatser

 

Opgaven:

En socialpædagogisk indsats handler for os om at hjælpe borgeren til at få en stabil og tryg hverdag. Om borgeren har en demenssygdom, handicap, psykiske udfordringer eller et misbrug m.fl., er underordnet. 

 

Kvalifikationer:

Vores vikarer er pædagoger, pædagogiske assistenter, Social og sundhedsassistenter samt ufaglærte med stor pædagogisk erfaring i arbejdet med voksne.

Hvor:

Projekter på bl.a. botilbud, institutioner, borgers eget hjem eller indsatser som vi varetager.

Indhent et tilbud - Attraktive priser

Indtast dine kontaktinformationer og vi ringer dig op hurtigst muligt.

Tak for din indsendelse!

Et udpluk af tilfredse kunder:

Billede 4.jpeg
Billede 6_edited.jpg
Middelfart kommune logo_edited.png
Aabenraa kommune logo.jpeg
LOGO-Odense-kommune1_edited.jpg
Billede 8.jpeg
Billede 3_edited.jpg
Billede 5.jpeg
Billede 7.jpeg
preview_COLOURBOX14301351.jpeg
bottom of page